Spotify

Spotify is een online streaming muziek dienst die je eenvoudig kunt toevoegen aan je KPN abonnement. Op deze site helpen we je graag bij het ontdekken van de mogelijkheden van Spotify.

Spotify laat je onbeperkt naar muziek luisteren via je laptop, tablet en smartphone. Van je favoriete nummers van vroeger tot de laatste hits. Van Beyoncé tot Bach en van de Golden Earring tot De Toppers. Je hoeft alleen op ‘play’ te klikken.

  • Luister naar miljoenen nummers
  • Ontdek eenvoudig nieuwe muziek
  • Actuele afspeellijsten voor ieder moment
  • Download de nummers, zodat je ook offline kunt luisteren

Hoe krijg ik Spotify?

Spotify Premium zit gratis bij het Alles-in-één Standaard en Premium van KPN. Je moet het alleen wel zelf even activeren. Heb je dat nog niet gedaan? Vraag het dan gratis aan via MijnKPN of bel met onze klantenservice op 0800-0402. Voor Glasvezel bel je met 0800-404. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Heb je een mobiel abonnement van KPN? Dan kun je de Spotify bundel toevoegen voor € 10,- per maand. Je ontvangt een extra bundel van 500 MB per maand, waarmee je je favoriete muziek kunt streamen. Stuur een sms met de tekst ‘KPNSPOTIFY AAN’ naar 1266. Kort daarna krijg je een bevestiging dat je aanvraag wordt verwerkt, gevolgd door een sms met activatiecode. Met deze code activeer je je account op kpn.com/spotify.